Se våra lösningar för hemmet

Ett modernt företag

ReCollect grundades våren 2016 som ett svar på behovet av en smidig och effektiv lösning för hushåll att källsortera sina förpackningar och återvinna. Hushållen i Sverige vill källsortera och ta ansvar för miljön, men det var för många inte möjligt med aktuella lösningar. Därför lanserade vi ReCollect i Mars 2016 efter ett halvårs förberedelser med tester och undersökningar. Sedan dess har ReCollect hjälpt hundratals hushåll med sin källsortering och tillsammans har vi bidragit till ett hållbarare samhälle!

Efter många möten och dialoger med våra kunder förstod vi att många inte ville sluta att återvinna bara för att de åkte till jobbet, men att det ofta inte fanns någon möjlighet att göra just det. Därmed lanserade vi i början av 2018 återvinnings-tjänster för kontor och företag!

Hur vi jobbar

ReCollect har som mål att arbeta så effektiv och miljövänligt som möjligt. Det innebär allt från optimerade rutter för din upphämtning till bränslesnåla bilar. ReCollect vill göra källsortering enkelt och utan ansträngning för dig som konsument. Vi tror på att vi tillsammans kan påverka och göra vårt samhälle mer hållbart och bidra till en bättre framtid för kommande generationer.

Våra partners

Idag samarbetar ReCollect med FTI, Förpacknings och Tidningsinsamligen, som har till uppgift att se till att just förpackningar och tidningar i Sverige samlas in och återvinns.

Våra lastbilar

Vi använder bilar med låg förbrukning och effektiv ruttplanering som minimerar miljöpåverkan. Bilarna är specialinredda med 6 olika kärl i bilen som håller avfallen separat från varandra.

Media

Du hittar oss på Instagram, Facebook och Twitter för roliga och spännande nyheter som händer med ReCollect. Vid förfrågningar skicka mail till info@recollect.se så hör vi av oss!

Vi tar gärna emot ytterliggare frågor via telefon eller mail

Vi älskar feedback! Tveka inte att kontakta oss. Du når oss lättast på telefon eller mail!

Kontakta oss